Kurs for terapeuter
 
PranaMatt akupukturmatte
 
PranaLife VitalityCard
 
Detoxsystem
 
Olje og leirekur
 
Vibra 70
 
Lasermed
 
Oljeapoteket
 
Hailolje
 
Firmakonsultasjon
 
Sykdommer
 
Oversikt produkter
 


Detoxsystem bruk og virkning

Dagens apparat er videreutviklet fra Dr. Royal R.Rife´s forkning innen dette området på -1930 tallet. Rensemetoden er en fantastisk ny metode til å avgifte hele kroppen ved at man setter bena ned i et fotbad med temperert vann, mens det produseres positive og negative ioner gjennom el-spiralen som blir kontrolert av en styreenhet, dette gir en lav frekvens som skånsomt flyter gjennom kroppen og stimulerer cellene. Som medfører at cellenes ubalanse minker, de rebalanseres og kan dermed igjen fungere effektivt og støte ut toxiner. Behandlingen er også kjent som elektrolyse.


Hva er Detox-System?
Det er en ytre avgiftnings metode, som fjerner toksiner gjennom dine føtter. Kroppen avgiftes mens du sitter komfortabelt med føttene i et fotbadet med temperert vann. Dette er en veldig effektiv måte å fjerne opphopning av toksiner på under alle omstendigheter uansett hvor de befinner seg i kroppen.

Hvordan virker Detox-System?
Menneskekroppen er som en kjempemagnet som trekker til seg og holder på toksiner. Tungmetaller, til dels oksidert fett, skadelige proteiner, kolesterol avleiringer, urinsyre, utslett (plakk), melkesyre og i tillegg kommer den enorme mengde av kjemikalier (forurensing) som i dag finnes i vann, luft og mat som fester seg selv i ionisert form til ledd, organ, arterier, nerver og vev. Disse toksiner forstyrrer den normale kroppsfunksjons som skal skape et godt immunsystem og et motstandsdyktig miljø mot sykdom, allergier.
Ion genereringsteknologi har vært kjent i flere tiår. Det er denne teknologien som danner grunnlaget for suksessen med Detox-System, ved at man veksler mellom positive og negative ladede ioner i løpet av behandlingen. Denne viktige oppdagelse gjør det nå mulig å fjerne uønsket avfallstoffer fra alle, uten hensyn av den elektrisk ladning som toksinene måtte ha.

Detox-System fordobler Kroppen's Osmoseprosess
Den ion prosess som dannes av Detox-System i fotbadet er veldig lik kroppen`saktive-svette og osmose prosess. Ioner er ladede atomer som har skaffet seg eller mistet et elektron
Lymfesystememet. Lymfesystemet er fantastisk. Men det som er vanskelig å forstå, er hvorfor så mange vet så lite, ja nesten ingen ting om det. Det lymfatiske system administrerer hele kroppens vannforsyning. Dette system er omtrent 4 ganger større enn det vaskulære blodsystem. En annen interessant eiendommelighet omkring det lymfatiske system er at de kapillære årer der er mindre enn halve størrelsen, enn de minste kapillære årer i det vaskulære blodsystemet. Det lymfatiske system har mange funksjoner ved siden av drift av kroppens vannforråd. En av funksjonene er å samle alt avfall hvor det måtte finnes i kroppen, og fører det til en utskillelses kanal, primært tykktarm. Denne prosess inkluderer fjerning av kroppens avfall, skadde celler fra mesteparten av kroppen, og hele kroppens immunitet. I korthet er det et samle- og bortkjørings program gjennom vannfordelingssystemet. Og lik alle fordelings systemer, vil avleiringer samles på det laveste punkt av kroppen. I dette tilfelle føttene. Musklene på baksiden av leggen pumper den flytende lymfatiske væske opp og inn i tarmer og nyre hvor den blir renset for så å bli sendt tilbake igjen.

Det lymfatiske system ledes igjennom hele kroppen og flyter ut i alle kroppens ledd, muskler, hud og annet livsviktig betydningsfullt vev. Så, hvis du har lidelser fra verkende, smertefulle, svake, eller irriterte ledd og muskler bør du vurdere en behandlingsserie medDetox-System ioniserende fotbad.

Hvis alt i kroppen arbeider korrekt, vil det samlede bunnfall i føttene bli pumpet tilbake opp og inn i tykktarm og nyre, gjennom dens normale avfallskanal hvor den lymfatiske væske er blitt renset for så å bli sendt tilbake ut i kroppen.

Musklene på baksiden av leggene i dine ben er engasjert i den pumpevirkning som forårsaker at dette bunnfall av skadd cellemateriale strømmer fra dine føtter og tilbake til tykktarm og nyrer? Detox-System hjelper og assisterer det lymfatiske systemet i sin renseprosess av de uønskede materiale ved at det under prosessen tillater at det kommer ut igjennom porer i huden i en passiv situasjon veldig lik den man ser når huden svetter. Detox-System ioniserings prosess hjelper det lymfatiske system med det skadde og uønskede materiale til å passere huden. Den bruker en ioniserings prosess veldig lik den samme som kroppens egen, ved aktiv svetting og celle osmose. Aktiv svetting er en pumpemekanisme som flytter vann og avfallsstoffer ut igjennom huden. I løpet av den tidsperioden med aktiv svetting nærmer man seg 95% av kroppen`s utskillelse i prosessen igjennom huden. Følgelig, en av de funksjoner huden har er at det er et veldig stort utskillelse organ av uønsket vev og kroppsavfall. Det skulle derfor ikke være overraskende at denne utskilleseprosess er kjent som aktiv svetting / celle avfall. Hvordan er det med de som er mindre aktive? La oss se.

Generelt sier man jo eldre man blir, dess mindre aktiv blir man. Under ikke-aktive omstendigheter eller de personer som sjelden anvender tarmene er ansvarlig for omtrent 75% av kroppens avfallsstoff. Og med eldre personer er det to vanlige tilfeller starter å skje :

 • De blir mindre aktive og det blir mindre trim.
 • Flyten av materiale igjennom tykktarm går langsommere og nedgang er stor.
 • Løsning til det første punkt er å planlegge et treningsprogram som er enkelt å gjennomføre.
 • Løsningen til det andre punkt vil omfatte litt mer, men jeg tror det vil være langt mer betydningsfullt. Her er hvorfor. Normal avføring transport inntreffer i løpet av 30 minutter etter et måltid og de vanemessige inntreffer i løpet av 5 minutter etter soloppgang om morgenen. Når tykktarmens gjennomstrømning er mindre enn den normale hastighet av avføringens gjennomstrømning er, vil personen erfare at den langsomt vil bli angrepet av mange forskjellige typer av lidelser, sykdom, og sykdomsprosesser. Hvis din tykktarm utskillese hastighet er mindre enn avføring bevegelsen på 30 minutter påfølgende et måltid vi anbefaler på det sterkeste at du tar kontakt med en colonhydroterapist.
 • Den grunnleggende helbredelse prosess.
 • Kroppens helende prosess har to fundamentale trinn.
 • Steg en er utskillelse av ødelagt vev og alt giftig materiale.
 • Steg to kroppens vev repareres og regenererings prosess, - starter etter fullførelse av steg en.
 • Vist steg en (avfallstoffer og gifter eliminert) er sakte synkende eller ingen ting hender i det hele tatt, reparasjon av vev og regenererings prosessen er svekket.
  Problem i fordøyelse og lymfatiske system.

 
Behandlingsformer
Lock-Foot Whiplash Syndromet
Laserterapi
Resonans-felt-terapi