Kurs for terapeuter
 
PranaMatt akupukturmatte
 
PranaLife VitalityCard
 
Detoxsystem
 
Olje og leirekur
 
Vibra 70
 
Lasermed
 
Oljeapoteket
 
Hailolje
 
Firmakonsultasjon
 
Sykdommer
 
Oversikt produkter
 


PranaMatt akupunkturmatte den orginale med PranaLife VitalityCard
PranaMatt eller akupunkturmatten er en moderne utgave av spikermatten.

Den indiske orginalen, spikermatten, har gjennom tidene vært et utprøvd verktøy for bedre helse, og var da laget av tre med metallpigger. Spikermatten har vært anvendt av indiske yogautøvere gjennom tidene for å oppnå samklang mellom kropp og sinn. Disse indiske profeter skapte spikermatten for å frigjøre seg fra vanskelige spenninger og for å oppnå en dyp indre fred.  I dag er spikermatten blitt gjenskapt i et nytt design og en mer brukervennlig form. Metallpiggende har blitt erstattet av plastpigger og treplaten har man erstattet med et 100 % bomullstrekk fylt med et mykt skum.
På vår PranaMatt modell medium har hver blomsterknapp 33 plastpigger og hver matte har 189 blomsterknapper og det gir deg 6237 kontaktpunkter mot din hud, noe som overgår de gamle tradisjonelle modeller.  Akupunkturmatten vår heter PranaMatt, og navnet Prana er ikke et tilfeldig valgt navn, les mer om hva Prana står for. Flower of Life symbolet finnes på baksiden, samt på alle hjørnene på matten. Matten`s form er et "golden cut" og størrelsen er utvalgt etter Feng shui. PranaLife VitalityCard er et spesielt kort som vi har utviklet til å bruke sammen med vår akupunkturmatte PranaMatt. Putt inn PranaLife VitalityCard i kortlommen bak på matten for mer energi og vitalitet.

Positive effekter kan være:

 Smertelindring

Muskelavlspenning

Stressreduksjon

Økt velvære

Styrke immunforsvaret (aktivering av makrofager og  Lagerhans celler)

Senke blodtrykk

Regulering av nervesystemet

Økt metabolismen (bedre forbrenning)

Forbedring av fjerning av avfallsprodukter

Økt oksygennivå i vevet

Anti-inflammatorisk effekt

Bedret cellefornyelse

Forbedre søvn – lettere å få sove

 -  Prana –  en universell energi...

I de åndelige og filosofiske systemene i Asia anses universet å være ladet med en energi som i forskjellige tradisjoner kalles prana, chi eller ki. Dette er energien som får galakser til å forme seg, stjerner til å brenne og planeter til å sirkulere og gå i baner. Alt drives av prana, som ikke bare er en form for energi, men også en form for vibrasjon, intelligens eller bevissthet. Det finnes ikke et dekkende vestlig ord for å oversette den nøyaktige betydningen av prana i de forskjellige sammenhengene som ordet brukes. I India refereres det ofte som ”Guds skygge”, som betyr at det er like uadskillelig fra den gudommelige intelligens som du er fra din egen skygge.

 Også menneskekroppen er avhengig av prana for å fungere. Og i denne sammenheng kan vi tenke på prana som en form for livsenergi som strømmer gjennom kroppen. Prana er årsaken til skapelsen av den fysiske kroppen i form av fosteret som dannes i livmoren. Kroppens forbrenningsprosesser trekker ut prana fra maten vi spiser og fra luften vi ånder inn, og bruker denne energien som drivstoff. Vi mottar også prana direkte fra omgivelsene fra solen, vind, farger osv. Livskraften holder ikke bare kroppen i gang, men tilfører også informasjon og intelligens til kroppens ulike systemer og til sinnets mentale prosesser.

 Flower of  Life – Livets Blomst symbolet –

 Den geometriske formen er kjent som ”Flower of Life” eller ”Livets Blomst”. 

Den opprinnelige PranaMatt bærer livets blomst symbolet på ryggen og i hjørnene på Akupunktur matten.

 Gjennom årtusener har, livets blomst stått som et symbol på liv og kraft, og hvert brukt til å fremme harmoni, orden og glede. Det  er å finne rundt om i verden i forskjellige kulturer som et hellig symbol – i tyske kirker samt i egyptiske templer.

 Livets blomst har en god innvirkning på miljøet med en positiv og balanserende effekt. Vi vet fra oscillasjon fysikk og kvantefysikk,  at visse former har sine vibrasjoner og resonans mønster, dvs. at fysiske prosesser har en positiv innvirkning på vann og annet materiale.

Formen på livets blomst  har positivt-fungerende vibrasjoner i mønstre.

 Symbolet består av 19 overlappende sirkler, og det er bare sirkelrunde linjer og ikke rette linjer, akkurat som i naturen finnes det ikke rette linjer. Alt i naturen har sin egen krets.  De aller minste partiklene vi kjenner til, går i forskjellige baner og danner de to grunnleggende energier som skaperverket består av. Partiklene opptrer på forskjellige måter, og disse to energiene er manifesterende energi eller tankeenergi der partiklene går i todimensjonale sirkelbaner som danner mønstre av blomster.

 Livets blomst kan ha en positiv og harmoniserende

effekt på vann og på mennesker -  pga. kroppen

består av mer enn 70%  vann.

Derfor bærer den opprinnelige PranaMatt

Livets blomst symbolet.

 Mens du ligger på PranaMatt, kan kroppen ta til

seg de positive vibrasjoner som mønsterer fra

livets blomst gir.

Harmoni – Balanse – Vitality – Energi.

 Du kan føle at det bare føles godt.


 Fire påviste virkningsmekanismer

 1. Lokal virkning

 De lett elastiske plast piggene, også kalt spiker, stikker litt inn i huden, uten å skade den. Etter noen minutter vil du føle en behagelig varme. Denne stimuleringen fører til langvarig økning i blodgjennomstrømningen i hud og underliggende vev. Mikrosirkulasjonen er enormt forbedret i vevet og stoffskiftet påvirkes positivt.

5586 – 7056 spikre stimulerer huden og aktiverer nervesystemet. Etter behandling, kan huden bli rød på grunn av den sterke økningen i sirkulasjonen. Spikrene etterlater små blåmerker på huden. Etter kort tid kan det dannes små blemmer, men de forsvinner snart igjen. Hvis dette er tilfelle, så er effekten optimal.

 2. Biokjemiske og smertepsykologiske virkninger.

&nb

 
Behandlingsformer
Lock-Foot Whiplash Syndromet
Laserterapi
Resonans-felt-terapi