Kurs for terapeuter
 
PranaMatt akupukturmatte
 
PranaLife VitalityCard
 
Detoxsystem
 
Olje og leirekur
 
Vibra 70
 
Lasermed
 
Oljeapoteket
 
Hailolje
 
Firmakonsultasjon
 
Sykdommer
 
Oversikt produkter
 


ABONNER PÅ EN BEHANDLER

I stedet for at de ansatte tar seg fri fra jobben for å dra på behandling, abonnerer man på en behandler som kommer på arbeidsplassen.

Vi lever i en spennende tid med mange nye utfordringer, preget av data og IT. Alt skjer i et raskt tempo som lett fører til stress og spenninger i kroppen, oftest p.g.a. tidspress og høye prestasjonskrav. Kroppen vår er  mer tilpasset variert arbeid, enn til å utføre et stillesittende rutinemessig jobb. Dette fører lett til mistrivsel på arbeidsplassen, hvor du ikke kan yte ditt beste fysisk eller psykisk, og sykefravær blir utveien til å hente seg inn igjen.

-  Undersøkelser viser at 95 % av ansatte med stillesittende arbeid, har problemer med skuldre og nakke, motivasjon og konsentrasjon. -  Den vanligste grunn til sykefravær blant arbeidende er belastningsskader som koster arbeidsgiver og samfunnet, utrolige summer hvert år.

Vi kan tilby en mulighet til å overkomme noe av dette, ved hjelp av å sette opp en personlig behandlingsform etter konsultasjon. Vår behandler kommer til bedriften, og tar hånd om de som skulle ha behov. I pakken inngår behandling som forebygger og behandler belastningskader, gir råd, støtte og oppmuntring. Personalet skal føle seg i bedre form, og være mer motivert. Sykefraværet skal minskes og behandlinger og rådgivning skal sørge for en mer harmonisk arbeidsplass, med medarbeidere som yter sitt beste til enhver tid. ? 

Flere og flere bedrifter forstår at for å holde topp ytelse, er personalets velvære, ensbetydende for at målet skal nås.


 
Behandlingsformer
Lock-Foot Whiplash Syndromet
Laserterapi
Resonans-felt-terapi