Kurs for terapeuter
 
PranaMatt akupukturmatte
 
PranaLife VitalityCard
 
Detoxsystem
 
Olje og leirekur
 
Vibra 70
 
Lasermed
 
Oljeapoteket
 
Hailolje
 
Firmakonsultasjon
 
Sykdommer
 
Oversikt produkter
 


Naturterapeuten Olje og Leirkur + Naturterapeuten FryseleireEn uslåelig kombinasjon mot betennelsesplager i muskler og ledd. 

NATURTERAPEUTEN`S OLJE OG LEIRKUR

 BETENNELSESHEMMENDE TERAPIOLJE :

Smertedempende, øker blodgjennomstrømningen, betennelseshemmende og styrker vevet.

Lindrer betente ledd og verkende muskler, bidrar også til å lindre nevralgi og isjiassmerter.

Øker blodsirkulasjonen, stimulerer sirkulasjon av blod og lymfe; reduserer væskeansamling.

Blodrensende, øker utskillelse av blant annet urinsyre, som opphopes i leddene.

Må ikke brukes av gravide og brukes med forsiktighet av personer med nyreproblem.

GRØNNLEIRE : absorberende, tilførende og beskyttende egenskaper.

Leiren er et levende matriale  rikt på sporstoff, mineraler, enzymer og rester fra organisk matriale. Kiselinnholdet på 44 % utgjør den største enkelkomponent. Kisel har en meget gunstig effekt på hudens og bindevevets elastisitet og er nødvendig når vev og muskler skal bygges opp og rehabiliteres etter skader. Leirens rensende egenskap har vært kjent meget lenge. Den trekker ut bakterier og nøytraliserer. Erfaringer viser at ved bruk av grønnleire blir det ingen eller minimalt med betennelser. Den tilfører virksomme stoffer som opprettholder likevekten og øker blodgjennomstrømningen slik at sår gror raskere og man unngår arrdannelse.

 BRUKSANVISNING : Masser inn oljen først.

Ta like deler leire og vann (renset vann/farris) la det stå i 15 min.

Bruk en glasskål å ha leire i, rør ut med en tre el. plastskjei, da leiren ikke må komme i kontakt med metall.

Leirepastaen legges på behandlingsstedet i et ca. 1 - 3 mm tykt lag. Dekkes over med ”glad pack” før man trekker over en leggvarmer eller lignende for å holde på varmen. Omslaget byttes etter 3 – 4 timer i hvilestilling, eller man ligger med pakningen over natten.

Masser gjerne inn oljen 2 – 3 ganger daglig.

 Om det skulle oppstå allergiske reaksjoner, masser på aloe vera gel.

 I tillegg anbefales en Lock Foot Whiplash behandling (oppretting av ortopediske feilstillinger), samt laserakupunktur/terapi (påskynde helingsprosessen). Naturterapeuten DETOXpluss (stimulerer indre organer som påvirker kroppens utrensning) sammen med Naturterapeten VIBRA 70 (vibrasjonterapi for å øke blodsirkulasjon) og Naturterapeuten DETOXSYSTEM (rebalanserer kroppen og hjelper til med avgiftning) og Naturterapeuten Haiolje (styrker immunforsvaret). Når man setter sammen flere behandlingsformer kan man utnytte synergieffekten av en helhetsterapi som er viktig for å få en varig bedring.

 NATURTERAPEUTEN`S FRYSELEIRE

Hva skal en frysebehandling være godt for ?

 Du har hørt om betennelser som er vanskelig og behandle – type langvarig lokale betennelser, som benhinnebetennelse – seneskjedebetennelse, strekkskader,  samt muskelbetennelser som er noe av det vanskeligste vi kan få inn på klinikken. Det vi i dag kjenner til som brukbare behandlingsmetoder har vært tradisjonell medisin med betennelseshemmende medikamenter og naturmedisinsk behandling som akupunktur , homøopati , samt kosttilskudd. Vi skal fortsatt la disse få leve – men vi har mulighet til å kunne tilby enda et godt tilbud, frysebehandling mot lokale betennelser.

NATURTERAPEUTEN`S FRYSELEIRE  kan med fordel benyttes sammen med

Laser-akupunktur og

 
Behandlingsformer
Lock-Foot Whiplash Syndromet
Laserterapi
Resonans-felt-terapi